Искам да попитам колко разстояние имате между гумата и калника? Моето е 5 пръста струва ми се много. Когато я взех мисля, че не бе така. Сега съм с гуми 205/55/15, ако е с оригиналния размер диаметъра ще е по-голям с 2см, което значи, че ще остане 4 пръста разстоянието, но пак ми се струва голямо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е разстоянието между калника и гумата?
Collapse
X
-
Това може да е дължи на долните носачи ако не са затегнати в положение когато са натиснати от тежеста на купето или да не са набити както трябва тампоните на носачите. Другото може да е от пружините има пружини с различен цвят. Общо взето увеличаването ан това разстояние се получва при смяна на долни носачи. Ако минеш на полиуретан това няма да го има ако е от носачите.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Мойте като ги гледам са черни пружини, но не разбирам какво значение оказват долните носачи, нали като легне колата ще ги натисне на долу. Сменял сам едните тампони предни ли задни ли не си спомням, тия които по-бързо се разбиват.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеФабричните пружини на 156/147 са си високи и колата седи леко на кокили...Това се "оправя" със спортни пружини...sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Ми колега 205 55 15 гума ти е малка то маже би за тва ти и е и 5 пръста?156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеИ със спортните пружини доста по-твърда ли става? И колко ще легне колата?sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеми картера ти тръгва на 5-6 см.от асвалтаalfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
При тоя размер гуми нищо чудно... да е 5 пръста.
4 пръста са си ОК за заводско разстояние.
Аз карам с 205/60/15 лятото и 195/65/15 зимата и си стоят добре.
По-добре висока гума за нашите пътища... ниската гума е за стабилност, но аз на рали не съм тръгналWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеМойте като ги гледам са черни пружини, но не разбирам какво значение оказват долните носачи, нали като легне колата ще ги натисне на долу. Сменял сам едните тампони предни ли задни ли не си спомням, тия които по-бързо се разбиват.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Е всичко това е относително. Произволна мярка, но като го гледам отстрани си е доста голямо разстоянието и ме дразни многоAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеА колко са ви дебели пръстите....
Айде сега - по един шублер и всеки да си премери пръстите - моите са като кебапчета.
След малко като ходя до колата ще премеря в сантиметри с рулетка.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
Comment